Überschrift
Überschrift

Subtitel

Schaltflächentext
Überschrift

Subtitel

Schaltflächentext
Image
Image
Carboncarparts is gespecialiseerd in auto accessoires.

Indien u een product besteld heeft en hij staat in back-order dan zullen wij u mailen of u wilt wacht wat meestal binnen 14 dagen is of dat wij uw geld aan u retour storten. Carboncarparts stuurt dagelijks de orders de deur uit via Post NL.

Onze Shop is ontstaan uit pure hobby voor auto's.
Wij hebben een shop in Hoensbroek waar u terecht kunt voor afhalen van deze  producten of om eens rond te kijken in de shop. Even bellen van te voren is wel zo makkelijk.

Op Zondag is de shop gesloten.

 
Ik ben bereikbaar van Maandag tot Zaterdag op telefoon nr. 0683626818 van 09.00 tot 21:00
Of 24 uur per dag via mail  meestal direct antwoord.

U heeft het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 7 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan mij  geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via de mail. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

In sommige gevallen is het herroepingsrecht niet van toepassing, ook dan dient u dit expliciet te vermelden. Ook hiervoor bieden wij voorbeeldteksten aan.

Meer informatie en voorbeeldteksten vindt u hier: https://www.webwinkelkeur.nl/webwinkel/eisen-gedragscode/bedenktijd-herroepingsrecht/.

 
Prijswijziging onder voorbehoud

Überschrift

Überschrift

Lorem ipsum dolor sit amet.