Indien u een foute bestelling heeft gegaan en u wilt het product retour sturen dan is dat mogelijk. Mail ons dan eerst even naar hasplomp398@hotmail.com en wij kijken voor u wat het beste is.
Indien u niet tevreden bent over een prodcut dan hanteren wij een retour binnen 7 dagen na factuurdatum. U stuurt het prodcut retour naar Carboncarparts, Kastanjelaan 114  6431GM Hoensbroek met uw naam en uw bank rekening nummer erbij vermeld. Na ontvangst van ons produckt en gecontorleerd te hebben op nieuw dan storten wij uw geld terug naar uw bankrekening.

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 7 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via hasplomp398@hotmail.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde (nieuw in de verpakking) retour ontvangen is door ons.

Uitzonderingen retourneren

Indien een producten beschadigd retour komt zullen wij deze niet terug nemen, u dient uw retour in nieuw staat in te leveren.    
Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
 
Garantie
Carboncarparts geeft een garante van 1 jaar op al onze producten.

Carboncarparts
Kastanjelaan 114
6431 GM Hoensbroek
hasplomp398@hotmail.com,
06-83626818
 

Formulier voor herroeping
Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen.

Carboncarparts
Kastanjelaan 114
6431 GM Hoensbroek
hasplomp398@hotmail.com
06-83626818

Kopier dit formulier hieronder in een word document, vul de gegevens in en doe dit bij uw retour.

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*): 
 
 
 

 
 
 

— Besteld op (DD-MM-YYYY) :                                      — Ordernummer :

 
       
 
 
 
 

 

—  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

 
 
 
 

 

— Naam/Namen consument(en)

 
 
 
 

 

— Adres consument(en) :

 
 
 
 

 
 

— IBAN Rekeningnummer:

 
 
 
 

 

— Handtekening

 
 
 
 

 
 

— Datum(DD-MM-YYYY):

 
 
 
 

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.